Restaurant Sukerieje

Restaurant Sukerieje is een Restaurant gelegen aan Rodetorenplein 16 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant Sukerieje in Zwolle

Sukerieje is een nieuw restaurant in Zwolle dat een verfijnde Nederlandse keuken biedt met veel aandacht voor ambacht en kwaliteit. Ze koken voornamelijk met groenten en vis- en vleesproducten. Het restaurant gebruikt de beste ingrediënten, waar mogelijk lokaal geproduceerd. De openingstijden variëren per seizoen en kunnen worden gecontroleerd op hun Facebook- en Instagram-pagina. Ze hebben ook vacatures beschikbaar voor bedieningsmedewerkers. Sukerieje staat bekend om hun betaalbare gastronomie en gastvrijheid. Ze bieden ook mogelijkheden voor zakelijke evenementen en vergaderingen.

Wil je weten wat Restaurant Sukerieje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Sukerieje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Sukerieje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Sukerieje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant Sukerieje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Sukerieje

Bezoekers bekeken ook