Restaurant Weekends

Restaurant Weekends is een Restaurant gelegen aan Willemskade 8 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant Weekends in Zwolle

Restaurant Weekends is een restaurant aan de rand van de binnenstad van Zwolle. Ze serveren betaalbare gerechten uit de Europese keuken. Het restaurant is gelegen op loopafstand van het centrum, het NS en busstation, Pathé bioscoop, theaters, musea en de IJsselhallen. Tegenover het restaurant is Parkeerdek Emmawijk, waar bezoekers veilig kunnen parkeren. Weekends is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Daarnaast bieden ze ook dinercheques aan als cadeautip.

Wil je weten wat Restaurant Weekends verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Weekends of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Weekends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Weekends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant Weekends reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Weekends

Bezoekers bekeken ook