Restaurant Zalen de Mol

Restaurant Zalen de Mol is een Restaurant gelegen aan Heinoseweg 32 in Zwolle.

Meer informatie over Restaurant Zalen de Mol in Zwolle

De tekst beschrijft verschillende diensten en faciliteiten van restaurant en zalen De Mol. Ze bieden vergaderzalen voor bijeenkomsten, cursussen en trainingen, evenals feestzalen voor bedrijfsfeesten. De Mol verzorgt ook cateringdiensten voor verschillende gelegenheden. De openingstijden van het restaurant zijn gewijzigd en er is een uitgebreide lunchkaart beschikbaar. De Mol is een familiebedrijf met een gezellige en huiselijke sfeer. Er worden ook nieuwsberichten gepubliceerd over aankomende evenementen, routes en nieuwtjes. Het contactinformatie van De Mol is ook vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Restaurant Zalen de Mol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Zalen de Mol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Zalen de Mol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Zalen de Mol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Restaurant Zalen de Mol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Zalen de Mol

Bezoekers bekeken ook