Retail2Market

Retail2Market is een Softwarebedrijf gelegen aan Baileystraat 9a in Zwolle.

Meer informatie over Retail2Market in Zwolle

Retail2Market is een softwareoplossing die retail- en familiebedrijven helpt om online omzetgroei te realiseren. Het platform biedt de mogelijkheid om automatisch de juiste producten met de juiste voorraad, prijs en productinformatie op de eigen webshop en online marketplaces zoals bol.com te plaatsen. Daarnaast kunnen online bestellingen en retouren eenvoudig worden afgehandeld op één plek. Retail2Market vergemakkelijkt het proces door kassasystemen en voorraadadministraties te koppelen en producten snel en simpel online aan te bieden met verrijkte productinformatie. Met zoekmachinevriendelijke informatie en afbeeldingen worden producten geautomatiseerd online gezet, waardoor veel werk wordt bespaard. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om prijzen en voorraadposities per online verkoopkanaal aan te passen en de volledige orderafhandeling van online orders te doen. Het gebruik van Retail2Market heeft geleid tot succesverhalen van klanten die hun omzet hebben verdubbeld en retailers die via bol.com snel en geautomatiseerd kunnen verkopen. Retail2Market is een eenvoudige en doeltreffende oplossing die retailondernemers helpt om online kansen te benutten en te groeien in de snel veranderende e-commerce wereld.

Wil je weten wat Retail2Market verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Retail2Market of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Retail2Market? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Retail2Market het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Retail2Market reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Retail2Market

Bezoekers bekeken ook