Reuvers Sport

Reuvers Sport is een Sportwinkel gelegen aan Assendorperstraat 126 in Zwolle.

Meer informatie over Reuvers Sport in Zwolle

Reuvers Sport is een sport speciaalzaak in Zwolle die al meer dan 90 jaar bestaat. Het bedrijf wordt gerund door Marco en Ariane, de derde generatie eigenaren, met hulp van Elselien en Jannie. Ze bieden advies op basis van vakkennis en ervaring, en zijn gespecialiseerd in verschillende sporten zoals tennis, voetbal, fitness en zwemmen. In de winterperiode hebben ze ook een ruime collectie schaatsen. Ze verkopen producten van goede kwaliteit tegen een goede prijsverhouding. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, en ze hebben ook een webshop. Momenteel is de webshop echter tijdelijk buiten werking. Er is ook een opruiming gaande waarbij kleding met 50% korting wordt verkocht, evenals voetbal-, tennis- en volleybalschoenen. De contactgegevens en het adres van de winkel worden vermeld op de website.

Wil je weten wat Reuvers Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reuvers Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reuvers Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reuvers Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Reuvers Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reuvers Sport

Bezoekers bekeken ook