Rijs Computershop Zwolle

Rijs Computershop Zwolle is een Computerwinkel gelegen aan Assendorperstraat 166 in Zwolle.

Meer informatie over Rijs Computershop Zwolle in Zwolle

Rijs Computershop is in mei 2007 opgericht door Bert van Rijssen en is gespecialiseerd in computers voor particulieren in de regio Wapenveld, Epe, Nunspeet, Hattem, Wezep en Zwolle. Ze bieden desktops, laptops, smartphones, tablets, printers, accessoires en meer aan. De website is nog in ontwikkeling en de locaties van Rijs Computershop zijn in Heerde, Zwolle en Nunspeet. Ze bieden ook hulp op afstand aan en hebben recentelijk hun naam veranderd naar Rijs Computershop en Rijs ICT Solutions voor hun zakelijke tak.

Wil je weten wat Rijs Computershop Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijs Computershop Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijs Computershop Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijs Computershop Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rijs Computershop Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijs Computershop Zwolle

Bezoekers bekeken ook