Rijschool Gerard B.V.

Rijschool Gerard B.V. is een Rijschool gelegen aan Gombertstraat 6 in Zwolle.

Meer informatie over Rijschool Gerard B.V. in Zwolle

Rijschool Gerard is een nieuwe rijschool in Zwolle met voordelige tarieven van €35 per les. Ze bieden rijlessen aan in een Peugeot 208 en hebben ook een online theorieportaal waar je kunt inloggen. Daarnaast hebben ze een webshop waar je studiemateriaal kunt bestellen. De rijschool biedt ook een spoedopleiding aan waarbij je elke dag een rijles volgt en na een maand al examen kunt doen. Deze spoedopleiding is beschikbaar vanaf €995. Rijschool Gerard verzorgt ook de theorie en praktijk van rijopleidingen voor autorijbewijs B, evenals examentrainingen, opfriscursussen en praktijktrainingen. De lestijden zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Rijschool Gerard B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Gerard B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Gerard B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Gerard B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rijschool Gerard B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Gerard B.V.

Bezoekers bekeken ook