Rijschool Gomar

Rijschool Gomar is een Rijschool gelegen aan in .

Meer informatie over Rijschool Gomar in

Rijschool Gomar biedt rijlessen aan en heeft verschillende pakketten beschikbaar. De eerste stap is een vrijblijvende intake, gevolgd door een proefles waarin het beste pakket wordt besproken. Vervolgens kan men aan de slag met theorie en rijlessen en uiteindelijk het theorie-examen afnemen. Ook wordt er aangeraden om een tussentijdse toets te doen om te weten waar men staat. Het praktijkexamen is de laatste stap. Er zijn positieve ervaringen van geslaagde leerlingen die blij zijn met de fijne lessen en goede ondersteuning. Rijschool Gomar heeft een hoog slagingspercentage en biedt voordelige lestarieven. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden en lessen kunnen overdag, 's avonds of op zaterdag worden gevolgd. Er mogen maximaal 2 personen in een lesauto zitten vanwege de corona maatregelen. Verder worden ook tips gegeven om de zenuwen onder controle te houden en wordt de mogelijkheid geboden om een tussentijdse toets te doen. Rijschool Gomar is de rijspecialist bij uitstek en biedt verschillende mogelijkheden om snel het rijbewijs te halen.

Wil je weten wat Rijschool Gomar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Gomar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Gomar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Gomar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rijschool Gomar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Gomar

Bezoekers bekeken ook