Rijschool Kernpunt Zwolle

Rijschool Kernpunt Zwolle is een Autorijschool gelegen aan Basilicumpad 1 in Zwolle.

Meer informatie over Rijschool Kernpunt Zwolle in Zwolle

Rijschool Kernpunt Zwolle is een rijschool met ruim 35 jaar ervaring in rijles geven. Ze bieden een gratis proefles aan om aan je zelfvertrouwen te werken en geven 1 op 1 lessen, dus zonder meerijders. Het slagingspercentage van de rijschool is hoog volgens het CBR. Bij het kiezen van een rijschool is het belangrijk om een klik te hebben met de instructeur. Rijschool Kernpunt biedt ook lessen aan voor mensen met rijexamenangst. Ze bieden flexibele lestijden en halen je op waar het jou uitkomt. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid voor 2toDrive, waarbij je op je 17e al je rijbewijs kunt halen. De rijschool biedt ook theorielessen en verschillende lespakketten aan. Er zijn positieve recensies te vinden van geslaagde leerlingen. Je kunt contact opnemen met de rijschool via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Rijschool Kernpunt Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Kernpunt Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Kernpunt Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Kernpunt Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rijschool Kernpunt Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Kernpunt Zwolle

Bezoekers bekeken ook