Rijschool LAT Zwolle

Rijschool LAT Zwolle is een Rijschool gelegen aan Thomas à Kempisstraat 87 in Zwolle.

Meer informatie over Rijschool LAT Zwolle in Zwolle

Rijschool LAT biedt introductielessen aan om te kijken welk lespakket het beste bij de wensen van de leerling past. De rijschool beschikt over ervaren rijinstructeurs die flexibel zijn en les kunnen geven in verschillende talen. Daarnaast bieden ze gratis instructievideo's aan om leerlingen voor te bereiden op onder andere parkeren en examenroutes. Rijschool LAT is ook gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met faalangst en biedt de mogelijkheid om een faalangstexamen bij het CBR te doen. De rijschool is geopend van 8.00 tot 20.00 uur, 7 dagen per week. De prijzen beginnen vanaf €47,- per les. Ze streven ernaar om voor iedereen een passende rijopleiding te verzorgen en bieden onder andere flexibele lestijden, persoonlijke begeleiding en termijnbetalingen aan. Er zijn 6 instructeurs die lesgeven in 4 verschillende talen. Daarnaast bieden ze verschillende lespakketten aan, variërend van 25 tot 34 lessen. Er zijn positieve recensies te vinden en de rijschool is actief op TikTok.

Wil je weten wat Rijschool LAT Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool LAT Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool LAT Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool LAT Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rijschool LAT Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool LAT Zwolle

Bezoekers bekeken ook