Rijschool Ruhi

Rijschool Ruhi is een Rijschool gelegen aan Boormolen 25 in Zwolle.

Meer informatie over Rijschool Ruhi in Zwolle

Rijschool Ruhi is een rijopleiding in Zwolle en omgeving, die veilig en verantwoord rijden met plezier bevordert. Ze bieden proeflessen aan zonder wachttijden, hebben vriendelijke rij-instructeurs en zijn gespecialiseerd in leerlingen met faalangst, ADHD en ADD. De rijschool heeft een hoog slagingspercentage en jarenlange ervaring. Je kunt bij hen gemakkelijk in termijnen betalen en je vorderingen bijhouden met een lesvorderingskaart. Ze bieden ook lessen aan in het Engels. Rijschool Ruhi biedt naast reguliere lessen ook snelcursussen aan, waarbij je binnen 4 weken je rijbewijs kunt halen. Ze geven advies over rijvaardigheid en inzicht en zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kandidaten met faalangst en/of rijangst. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen bij het CBR, waarbij je vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen tijdens het praktijkexamen.

Wil je weten wat Rijschool Ruhi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Ruhi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Ruhi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Ruhi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rijschool Ruhi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Ruhi

Bezoekers bekeken ook