Rijschool Zwolles

Rijschool Zwolles is een Rijschool gelegen aan Voorsterweg 58C in Zwolle.

Meer informatie over Rijschool Zwolles in Zwolle

Bij rijschool Zwolles kun je nu ook via de LeerlingApp je theorie leren. De complete theorie-opleiding zit in de app en je kunt op elk moment en op elke plek leren. Je begint met het aangeven van de examendatum en de app geeft aan wat je per week moet doen om de theorie te leren. Je leest hoofdstukken en bekijkt filmpjes, maakt deeltoetsen en oefent met examentraining. De kosten voor de LeerlingApp zijn € 55,-. Daarnaast heeft rijschool Zwolles gekozen voor een Mercedes A klasse A160 als lesauto, omdat veel leerlingen na het behalen van hun rijbewijs in een benzine auto gaan rijden. De Mercedes A klasse is finalist van "the car of the year 2019" en ideaal voor het leren van bijzondere verrichtingen.

Wil je weten wat Rijschool Zwolles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Zwolles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Zwolles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Zwolles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rijschool Zwolles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Zwolles

Bezoekers bekeken ook