Ristorante Pizzeria La Terra Italiana

Ristorante Pizzeria La Terra Italiana is een Italiaans restaurant gelegen aan Van Karnebeekstraat 125 in Zwolle.

Meer informatie over Ristorante Pizzeria La Terra Italiana in Zwolle

La Terra Italiana is een familiebedrijf dat gevestigd is in Napels en gespecialiseerd is in het bereiden van authentieke Italiaanse gerechten. Op dinsdag tot en met zaterdag kunt u bij hen terecht om gezellig een hapje te eten, waarbij de keuken geopend is van 17:00 tot 21:30. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om af te halen tussen 17:00 en 21:00. Het restaurant biedt een uitgebreid menu aan, dat naast pasta's en pizza's ook vlees- en visgerechten bevat. Bestellen kan alleen telefonisch. La Terra Italiana is officieel gecertificeerd als Napolitaans pizzabakker en hanteert 6 gouden regels om de authenticiteit van hun pizza's te waarborgen. Ze gebruiken zorgvuldig geselecteerde streekproducten en volgen de Napolitaanse gastronomische traditie. Het restaurant is gevestigd aan de Van Karnebeekstraat 125 in Zwolle en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Wil je weten wat Ristorante Pizzeria La Terra Italiana verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ristorante Pizzeria La Terra Italiana of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ristorante Pizzeria La Terra Italiana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ristorante Pizzeria La Terra Italiana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ristorante Pizzeria La Terra Italiana reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ristorante Pizzeria La Terra Italiana

Bezoekers bekeken ook