Ronald McDonald Huis Zwolle

Ronald McDonald Huis Zwolle is een Lodge gelegen aan Dokter Hengeveldweg 5 in Zwolle.

Meer informatie over Ronald McDonald Huis Zwolle in Zwolle

Het Ronald McDonald Huis Zwolle biedt een plek voor ouders, broertjes en zusjes om dicht bij hun zieke kind te zijn. Het huis zorgt ervoor dat gezinnen de zorg beter vol kunnen houden en biedt een rustplek. Er zijn al veel gezinnen die gebruik hebben gemaakt van het huis. Om ouders en kinderen bij elkaar te laten zijn, is er steun nodig. Donaties kunnen helpen om ouders een plek te geven om op te laden en binnen enkele minuten bij het bed van hun kind te kunnen zijn. Er worden ook evenementen georganiseerd om geld in te zamelen, zoals de HomeSport Events. Het Ronald McDonald Huis Zwolle heeft dit jaar al een opbrengst van 1.455.065 euro opgehaald. Het geld komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

Wil je weten wat Ronald McDonald Huis Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ronald McDonald Huis Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ronald McDonald Huis Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ronald McDonald Huis Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ronald McDonald Huis Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ronald McDonald Huis Zwolle

Bezoekers bekeken ook