Rorije-ict

Rorije-ict is een IT-consultancy gelegen aan Westkreek 6 in Zwolle.

Meer informatie over Rorije-ict in Zwolle

Centraal Beheer Achmea is een bedrijf waar de schrijver van de tekst heeft gewerkt als systeem integratie specialist van januari 2008 tot oktober 2009. De schrijver heeft meer dan 18 jaar ervaring in de IT en heeft met succes verschillende projecten afgerond. Hij heeft kennis en ervaring met verschillende producten en methodieken, zoals SAS, Apache Tomcat, IBM WebSphere MQ, DB2, MySQL, Informatica Powercenter en meer. Daarnaast heeft hij gewerkt met ITILv3, Prince2, Togaf en Agile/Scrum. Verder biedt RORIJE-ICT sinds januari 2015 ook WordPress Webhosting, secure mail en webmail aan. Voor meer informatie en tarieven kan er contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Rorije-ict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rorije-ict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rorije-ict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rorije-ict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rorije-ict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rorije-ict

Bezoekers bekeken ook