Rozent

Rozent is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Reukgras 75 in Zwolle.

Meer informatie over Rozent in Zwolle

Rozent is gespecialiseerd in het onderhouden en bouwen van computers. Ze bieden verschillende klussen aan, zoals het afstoffen van de computer, het vervangen van onderdelen, grondige schoonmaak en console schoonmaak. Het goede nieuws is dat mondkapjes niet langer verplicht zijn, waardoor bezoeken persoonlijker en gezelliger worden. Als klanten toch willen dat medewerkers een mondkapje dragen, is dat ook mogelijk. Daarnaast is er een actie waarbij het eerste uur van de klus gratis is. De openingstijden en meer informatie zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Rozent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rozent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rozent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rozent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Rozent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rozent

Bezoekers bekeken ook