Safe and Strong

Safe and Strong is een Zelfverdedigingstraining gelegen aan Sportlaan 10 Tichelmeesterlaan 45, Palestrinalaan 915 in Zwolle.

Meer informatie over Safe and Strong in Zwolle

Safe&Strong biedt kinderen van 5 tot 12 jaar de mogelijkheid om spelenderwijs Krav Maga te leren, een Israëlisch zelfverdedigingssysteem. Het beoefenen van Krav Maga zorgt ervoor dat kinderen meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen. Veiligheid, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid staan centraal bij Safe&Strong, opgericht door Maaike. Krav Maga is geen vechtsport, maar een zelfverdedigingssport die kinderen helpt om zich zowel binnen als buiten te kunnen verdedigen. Safe&Strong biedt Krav Maga lessen aan in Zwolle.

Wil je weten wat Safe and Strong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Safe and Strong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Safe and Strong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Safe and Strong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Safe and Strong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Safe and Strong

Bezoekers bekeken ook