Salon Finique

Salon Finique is een Schoonheidssalon gelegen aan Geert Grootestraat 3 in Zwolle.

Meer informatie over Salon Finique in Zwolle

Salon Finique is een centrum in Zwolle dat verschillende diensten aanbiedt, zoals afslanken, sporten, voetreflexologie, sportmassage, Dorntherapie, Breussmassage, personal training, medical taping, BenFit en Herbalife voedingsadvies en trainen in een infraroodcabine. Het centrum richt zich op zelfbewustwording en het bereiken van een evenwichtig leven op alle vlakken. Er zijn diverse mogelijkheden om doelen te bereiken, zoals trainen in infraroodwarmte cabines, personal training, het BenFit voedingsplan en verschillende soorten massages en therapieën. Het centrum biedt ook begeleiding bij afslanken en fitter worden met Herbalife voeding en sportvoeding. Daarnaast is er een infraroodsauna aanwezig voor ontspanning en zijn cadeaubonnen verkrijgbaar. Salon Finique is een toonaangevende praktijk in Zwolle voor schoonheidsbehandelingen, waarbij professionele behandelingen worden aangeboden in een gezellige en gemoedelijke sfeer. De praktijk is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en biedt diverse behandelingen, zoals ontspanning, huidverzorging, huidverbetering, visagie, manicure en pedicure. Het is mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.

Wil je weten wat Salon Finique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Finique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Finique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Finique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Salon Finique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Finique

Bezoekers bekeken ook