Salon Serenity

Salon Serenity is een Schoonheidssalon gelegen aan Schuilenburgstraat 38 in Zwolle.

Meer informatie over Salon Serenity in Zwolle

Salon Serenity is op dit moment gestopt met het aannemen van klanten, maar biedt wel een wachtlijst aan. De salon gebruikt alleen natuurzuivere en biologische producten, omdat dit de natuurlijke balans van de huid herstelt en de huid zelf weer aan het werk zet. Het is belangrijk om te weten dat 60% van wat je op je huid smeert ook in je lichaam terecht komt, daarom kiest Salon Serenity voor producten zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen, conserveermiddelen, parabenen en microplastics. Naast ontspannende behandelingen biedt de salon ook persoonlijk huidadvies en diverse deelbehandelingen aan, zoals het epileren en verven van wenkbrauwen. Voor een compleet overzicht van de behandelingen kun je terecht op de website. Tot slot is het mogelijk om een afspraak te maken door een bericht achter te laten op de contactpagina.

Wil je weten wat Salon Serenity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Serenity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Serenity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Serenity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Salon Serenity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Serenity

Bezoekers bekeken ook