Salon Sourcil

Salon Sourcil is een Schoonheidssalon gelegen aan Ossenkamp 2R in Zwolle.

Meer informatie over Salon Sourcil in Zwolle

In het artikel worden verschillende behandelingen beschreven die worden aangeboden bij Salon Sourcil. Een van de behandelingen is Powder Brows, waarbij de wenkbrauwen worden ingeschaduwd met pigment om een poedereffect te creëren. Een andere behandeling is Lash Lift, waarbij de natuurlijke wimpers worden gelift met behulp van siliconen shields. Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting worden geplaatst. Daarnaast biedt Salon Sourcil ook wenkbrauw- en wimperverf aan, evenals de mogelijkheid om te epileren of te waxen. De openingstijden van de salon zijn op afspraak en er wordt contactinformatie gegeven voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Salon Sourcil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Sourcil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Sourcil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Sourcil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Salon Sourcil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Sourcil

Bezoekers bekeken ook