ScanID

ScanID is een Softwarebedrijf gelegen aan Wijmerts 1 in Zwolle.

Meer informatie over ScanID in Zwolle

ScanID is een team van ervaren professionals op het gebied van identificatie. Ze zijn gespecialiseerd in 2D imaging technieken, barcodes, identiteitsbewijzen en RFID-chips. ScanID is de Total Solution Provider voor installaties en vraagstukken op het gebied van Product- en Persoonsidentificatie, Identiteitsbewijzen, Barcodering en 2D Imaging systemen. Ze bieden advies op maat en hebben bewezen oplossingen voor identiteits- en documentcontrole, verificatie en authenticatie, leeftijds- en toegangscontrole. Hun slimme software tilt de hardware naar een hoger niveau en ze bieden verschillende softwareoplossingen voor identiteitscontrole, waaronder Docuspect, Check4ID, DocviewStudio, ScanActive, Leeftijdscanner en CheckScan. ScanID combineert know-how van documentcontrole met industriële codering en heeft kennis van zaken op het gebied van identificatie. Ze blijven constant in beweging en volgen nieuwe ontwikkelingen en veranderde wetgeving op de voet. Ze bieden ook nieuws over hun software- en hardwareproducten en recente ontwikkelingen in identificatie. ScanID is een team van ervaren specialisten met expertise op het gebied van 2D imaging technieken, barcodes, ID-bewijzen en RFID/NFC-technologie. Ze zijn ook uw aanspreekpunt voor GS1, UID, UDI en ICAO-standaarden.

Wil je weten wat ScanID verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ScanID of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ScanID? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ScanID het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar ScanID reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ScanID

Bezoekers bekeken ook