Scholten Fietsgoed.nl

Scholten Fietsgoed.nl is een Fietsenmaker gelegen aan Luttekestraat 13 in Zwolle.

Meer informatie over Scholten Fietsgoed.nl in Zwolle

Fietsgoed.nl - Scholten is een fietsenwinkel in Zwolle die al meer dan 70 jaar bestaat. Ze hebben een gezellig team en bieden verschillende soorten fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes, e-bikes en speed pedelecs. Daarnaast verkopen ze fietskleding en bieden ze de Retül Bike Fit service aan. Op hun website vind je nieuws, acties en informatie over onder andere elektrische fietsen. Klanten zijn tevreden over de service en het assortiment van de winkel. Fietsgoed.nl - Scholten verkoopt fietsen van verschillende merken, zoals Gazelle, Cube, Riese & Muller, Koga, Stromer en Urban Arrow. Ze hebben ook een aantal specials en accessoires in hun assortiment. De winkel is gevestigd aan de Luttekestraat 13 in Zwolle en is telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Wil je weten wat Scholten Fietsgoed.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scholten Fietsgoed.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scholten Fietsgoed.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scholten Fietsgoed.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Scholten Fietsgoed.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scholten Fietsgoed.nl

Bezoekers bekeken ook