Schoonheidssalon Bij Monique

Schoonheidssalon Bij Monique is een Schoonheidssalon gelegen aan Dovenetelweg 16 in Zwolle.

Meer informatie over Schoonheidssalon Bij Monique in Zwolle

Bij Monique is een schoonheidssalon gevestigd in Zwolle (Westenholte). De eigenaresse, Monique, is sinds 2017 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft in 2018 haar eigen salon geopend. Ze blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsverzorging en huidverbeterende behandelingen door regelmatig trainingen te volgen. Monique maakt gebruik van de producten van het Spaanse merk Skeyndor en het Australische merk Lycon voor het waxen. Ze biedt behandelingen aan die gericht zijn op het verbeteren en behouden van de huidconditie, waarbij ze individueel afgestemde behandelingen en producten aanbiedt. In de salon kunt u terecht voor ontspanning en advies op maat, en er is parkeergelegenheid beschikbaar.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Bij Monique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Bij Monique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Bij Monique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Bij Monique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Schoonheidssalon Bij Monique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Bij Monique

Bezoekers bekeken ook