Schoonheidssalon Charon Bakker

Schoonheidssalon Charon Bakker is een Schoonheidssalon gelegen aan Meenteweg 3 in Zwolle.

Meer informatie over Schoonheidssalon Charon Bakker in Zwolle

Deze tekst gaat over een schoonheidssalon in Zwolle die verschillende behandelingen aanbiedt, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en pedicures. De salon is aangesloten bij de brancheorganisaties ANBOS en ProVoet, wat staat voor kundigheid en kwaliteit van de behandelingen. Daarnaast worden er verschillende merken gebruikt in de salon, zoals Uoga Uoga minerale make-up, Peclaves voetverzorgingsproducten en IK SKIN PERFECTION huidverbeterende producten. Verder wordt er informatie gegeven over het verzorgen van de huid tijdens medicatiegebruik en worden er reviews van klanten genoemd. Ook worden de meest verkochte behandelingen en aanbiedingen genoemd. De tekst eindigt met contactgegevens en openingstijden van de salon.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Charon Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Charon Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Charon Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Charon Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Schoonheidssalon Charon Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Charon Bakker

Bezoekers bekeken ook