Schoonheidssalon Fleur

Schoonheidssalon Fleur is een Schoonheidssalon gelegen aan Middelweg 401 in Zwolle.

Meer informatie over Schoonheidssalon Fleur in Zwolle

Het Energetisch Centrum Fleur biedt sinds 2013 energetische healings en readings aan. Deze behandelingen richten zich op de energiehuishouding van het lichaam, die wordt geregeld door de chakra's. Als de energiehuishouding niet goed werkt, kunnen er blokkades ontstaan en kunnen er gaten vallen in de aura, waardoor negatieve energieën het lichaam kunnen bereiken. Door de energie in balans te brengen, kunnen lichaam en geest zichzelf helen. Een energetische reading is geschikt voor mensen met levensvragen. Tijdens de behandeling worden de vragen besproken en wordt er een reading en healing gegeven. De behandeling duurt 60 minuten en kost €80,00. Het centrum is op dinsdag, woensdag en vrijdag geopend en is telefonisch bereikbaar. Betaling kan contant of via een betaalverzoek van de bank. De behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Fleur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Fleur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Fleur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Fleur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Schoonheidssalon Fleur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Fleur

Bezoekers bekeken ook