Schoonheidssalon Lena Looks

Schoonheidssalon Lena Looks is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Hallware 24 in Zwolle.

Meer informatie over Schoonheidssalon Lena Looks in Zwolle

Lena Looks is een salon waar de eigenaresse, Marleen, gebruik maakt van 100% vegan en dierproefvrije producten. In de salon staat professionaliteit, kwaliteit, een fijne sfeer en ontspanning centraal. Marleen past elke behandeling aan op basis van de behoeften van de klant en luistert naar hun wensen. Daarnaast deelt ze tips op haar blog over welzijn, gezondheid en schoonheid. Tijdens de tijdelijke sluiting van de salon door de lockdown is Marleen nog steeds actief bezig en is ze bereikbaar via WhatsApp. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag, woensdag en donderdag. Parkeren is gratis en er is een bushalte voor de deur. Het telefoonnummer van de salon is niet meer beschikbaar, maar vragen kunnen worden gestuurd naar info@lenalooks.nl. Marleen is de gelukkige eigenaresse van Lena Looks en is een ervaren schoonheidsspecialiste die gelooft in de kracht van natuurlijke huidverzorging en oprechte zorgzaamheid. Het adres van de salon is Van Hallware 24, 8014 RS Zwolle.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Lena Looks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Lena Looks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Lena Looks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Lena Looks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Schoonheidssalon Lena Looks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Lena Looks

Bezoekers bekeken ook