Senang

Senang is een Restaurant gelegen aan Samuel Hirschstraat 1 in Zwolle.

Meer informatie over Senang in Zwolle

Senang Zwolle is een restaurant en lounge waar je kunt genieten van de Oriëntaalse keuken. Het team onder leiding van bedrijfsleider Stefan en chef-kok Bart zorgt ervoor dat je je helemaal senang voelt en je even waant in de straten van de Oriënt. Op het menu vind je een variatie aan gerechten uit verschillende Aziatische landen, zoals Japanse yakitori en Indonesische Rendang. Het menu wordt regelmatig gewijzigd, dus er is altijd iets nieuws te proberen. Daarnaast biedt Senang ook ruimte voor feestjes en evenementen. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag voor diner, en op maandag tot en met woensdag is het gesloten. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Senang via info@barsenang.nl of telefonisch op (038) 792 01 92. Het restaurant is gelegen aan de Samuël Hirschstraat 1 in Zwolle, en er zijn parkeermogelijkheden in de buurt.

Wil je weten wat Senang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Senang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Senang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Senang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Senang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Senang

Bezoekers bekeken ook