Seranora Beauty

Seranora Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Simon van Slingelandtplein 4 in Zwolle.

Meer informatie over Seranora Beauty in Zwolle

Seranora Beauty biedt verschillende producten, workshops, opleidingen en trainingen aan op het gebied van nagelstyling. Ze hebben een breed assortiment aan merken, waaronder Lecente, Zolalux, Shemax, The Gel Bottle, Klear, So Guilty, Staleks, Atwood, Clear Jelly Stamper, Young Living en Lash Perfect. Bij bestellingen boven €100,- excl. btw is er gratis verzending en bieden ze productondersteuning. Daarnaast kunnen klanten gemakkelijk een salonafspraak maken en leveren ze bestellingen met zorg. Enkele van de nieuwste producten zijn de Lecenté Sponge Tool, The GelBottle Plum Chrome Pigment, The GelBottle Crush MINI en The GelBottle Precious MINI. Seranora Beauty biedt ook verschillende opleidingen aan, zoals Allround Nagelstyliste en BIAB Treatment, waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan. Na het afronden van een opleiding ontvangt men een certificaat. Daarnaast zijn er trainingen beschikbaar om jezelf verder te ontwikkelen en de kwaliteit van je salon te verbeteren. Ook hier ontvangt men een certificaat. Tot slot biedt Seranora Beauty workshops aan om kennis te maken met verschillende merken en technieken, waarbij men de producten kan uitproberen en na afloop kan shoppen in de groothandel.

Wil je weten wat Seranora Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Seranora Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Seranora Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Seranora Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Seranora Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Seranora Beauty

Bezoekers bekeken ook