Seven Stars

Seven Stars is een IT-consultancy gelegen aan Emmastraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Seven Stars in Zwolle

In de tekst worden verschillende IT-opdrachten gepresenteerd voor verschillende opdrachtgevers. Er worden functies gezocht zoals datamanagement specialist, consultant/migratiespecialist Sharepoint, adviseur digitale weerbaarheid, senior business analist en full stack developer / DevOps engineer. De opdrachten zijn tijdelijk en variëren in locatie en startdatum. Seven Stars is een specialist in het bemiddelen van tijdelijke IT-professionals en zorgt voor het gehele inhuurproces, van matching tot facturatie. Ze hebben een exclusief netwerk en staan bekend om hun landelijke bekendheid en lokale betrokkenheid. Hun focus ligt volledig op IT en ze streven ernaar om werkgeluk te creëren voor alle IT'ers.

Wil je weten wat Seven Stars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Seven Stars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Seven Stars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Seven Stars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Seven Stars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Seven Stars

Bezoekers bekeken ook