Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin'

Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin' is een Vechtsportclub gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 28 in Zwolle.

Meer informatie over Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin' in Zwolle

Shaolin Kungfu Zwolle is een sportschool waar je de eeuwenoude Chinese vechtsport Kung Fu kunt leren. Ze bieden zowel traditionele vormen als praktische zelfverdediging aan. Bij Shaolin Kungfu Zwolle oefen je niet alleen je lichaam en geest, maar word je ook sterker, weerbaarder en leniger. Het is geen dansje, maar echte Kung Fu. Je leert hier technieken voor zelfverdediging en door te oefenen met een leerling ontwikkel je zelfvertrouwen en rust onder druk. De sportschool geeft een complete vechtsport les, met aandacht voor lichaamopbouwende oefeningen en technieken. De instructeur benadrukt het belang van de ontwikkeling van de leerling. De grote opening van Shaolin Kungfu Zwolle vindt plaats op 31 augustus om 19:00 uur. Het adres van de sportschool is Westerlaan 22, 8011 CC in Zwolle.

Wil je weten wat Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Shaolin Kung Fu Zwolle 'Way of Shaolin' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shaolin Kung Fu Zwolle ‘Way of Shaolin’

Bezoekers bekeken ook