Sibi

Sibi is een Softwarebedrijf gelegen aan Hanzelaan 338B in Zwolle.

Meer informatie over Sibi in Zwolle

Sibi is een platform voor de employee experience in zorgorganisaties. Ze bieden verschillende softwareoplossingen, zoals onboarding, sociaal intranet, engagement en offboarding. Het is essentieel om in contact te blijven met medewerkers en oprechte aandacht te geven. Met Sibi kunnen standaardprocessen worden geautomatiseerd, zodat er meer tijd is voor persoonlijk contact. De software maakt het mogelijk om op het juiste moment de juiste aandacht te geven aan medewerkers. Wil je zien hoe de software werkt? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Wil je weten wat Sibi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sibi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sibi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sibi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Sibi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sibi

Bezoekers bekeken ook