Silk Zwolle

Silk Zwolle is een Japans restaurant gelegen aan Jufferenwal 32 in Zwolle.

Meer informatie over Silk Zwolle in Zwolle

Silk Sushi & Asian Dining is een modern en sfeervol restaurant in centrum Zwolle en Apeldoorn dat nu ook online besteld kan worden via Thuisbezorgd. Naast sushi biedt het restaurant een variëteit aan gerechten uit diverse Aziatische keukens. De gerechten worden met passie bereid om de authentieke smaken goed tot hun recht te laten komen. Het menu van Silk Sushi & Asian Dining bevat onder andere sushi, Asian Fusion gerechten, warme gerechten, desserts, bijgerechten, salades, soepen en wokgerechten. Het restaurant is te volgen op sociale media en er kan contact worden opgenomen. Het is belangrijk om te vermelden dat de tekst copyright heeft en dat Silk Sushi Asian Dining wordt aangedreven door GCS.

Wil je weten wat Silk Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silk Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silk Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silk Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Silk Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silk Zwolle

Bezoekers bekeken ook