Simpel Signage

Simpel Signage is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Plattenborgstraat 20 in Zwolle.

Meer informatie over Simpel Signage in Zwolle

Simpel Signage is een webgebaseerd digital signage / narrowcasting platform dat een eenvoudige en betrouwbare oplossing biedt voor visuele en interactieve media. De software en templates van Simpel Signage zijn geschikt voor verschillende branches en internet is niet noodzakelijk voor een goede werking. Het Content Management Systeem (CMS) van Simpel Signage maakt het gemakkelijk om eigen templates te ontwerpen zonder de hulp van ontwerpers. Digital Signage, ook wel 'narrowcasting' genoemd, wordt veel gebruikt in verschillende locaties en sectoren, zoals winkels, scholen en zorginstellingen. Simpel Signage kan in elke denkbare narrowcasting toepassing worden gebruikt en biedt oplossingen zoals digitale menuborden en interactieve touchscreens. De software van Simpel Signage heeft verschillende unieke verkoopargumenten, zoals een makkelijke content editor en campagneplanning. Het Content Management Systeem is eenvoudig in gebruik en biedt verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van content op schermen. Simpel Signage biedt ook verschillende spelers, zoals de Android Simpel Signage player en de Windows player. Het systeem kan worden gebruikt in verschillende branches, zoals retail, gezondheidszorg en horeca. Simpel Signage biedt concurrerende prijzen en verschillende pakketten voor narrowcasting software. Met Simpel Signage kunt u vandaag nog beginnen met uw campagne.

Wil je weten wat Simpel Signage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Simpel Signage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Simpel Signage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Simpel Signage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Simpel Signage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Simpel Signage

Bezoekers bekeken ook