Sint Jozefkerk

Sint Jozefkerk is een Katholieke kerk gelegen aan Ministerlaan 201 in Zwolle.

Meer informatie over Sint Jozefkerk in Zwolle

De Parochie Thomas a Kempis verwelkomt mensen in de katholieke kerken van Hasselt, Hattem, Herfte-Wijthmen, Kampen, IJsselmuiden en Zwolle. Op de website vind je nieuws, informatie over vieringen, mogelijkheid tot online vieringen, contactgegevens, inschrijvingen en abonnementen, een activiteitenagenda, informatie over ziekenzalving en uitvaarten, en informatie over trouwen, dopen, eerste communie en vormsel. Daarnaast kun je ook hulp krijgen indien nodig en is er een collecte. De parochie is vernoemd naar Thomas van Kempen.

Wil je weten wat Sint Jozefkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Jozefkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Jozefkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Jozefkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Sint Jozefkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Jozefkerk

Bezoekers bekeken ook