Sjenkels Zwolle

Sjenkels Zwolle is een Kapper gelegen aan Klokkensteeg 2 in Zwolle.

Meer informatie over Sjenkels Zwolle in Zwolle

Sjenkels Zwolle is een kapper die veel belang hecht aan het luisteren naar en begrijpen van de wensen van de klant. De kapsalon is gelegen aan de Klokkensteeg 2 in het centrum van Zwolle en is goed bereikbaar. De stylisten zijn getraind in verschillende technieken en bieden behandelingen aan zoals balayage, bruidskapsels en zowel dames- als herenkapsels. Naast de kapsalon bevinden zich ook een waxbehandelingssalon genaamd Delete en een nailbar waar meer dan 100 kleuren nagellak beschikbaar zijn. Op vrijdagen is de kapsalon om de week geopend. Vanaf 1 januari 2023 hanteert de kapsalon verschillende behandelprijzen, afhankelijk van de stylist en zijn of haar ervaring en beschikbaarheid. Het team van Sjenkels Zwolle bestaat onder andere uit Anja. De kapsalon is op zoek naar topstylisten die zowel fulltime als parttime willen werken.

Wil je weten wat Sjenkels Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjenkels Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjenkels Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjenkels Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Sjenkels Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjenkels Zwolle

Bezoekers bekeken ook