Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle

Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle is een Schoonheidssalon gelegen aan Belvederelaan 25 in Zwolle.

Meer informatie over Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle in Zwolle

SkinSelect is een schoonheidssalon in Zwolle / Stadshagen die gespecialiseerd is in huidverbetering en huidverzorging. Schoonheidsspecialiste Naz Banna voert bij elke behandeling een intakegesprek om de behandeling aan te passen aan de behoeften van de huid. De salon maakt gebruik van hoogwaardige producten van het merk SPA Salonnepro voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Deze producten bevatten actieve ingrediënten die zorgen voor herstel, huidverjonging, anti-oxidatie en zonbescherming. SkinSelect hanteert de maatregelen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus en vraagt klanten die ziek, verkouden of koortsig zijn om contact op te nemen om de afspraak op een later moment in te plannen. Naz Banna is een allround-schoonheidsspecialiste met een passie voor het werken met mensen en hen te laten stralen. De salon is gevestigd aan de Belvédèrelaan 25 in Zwolle en is te bereiken via 06-8442 3553 of info@skinselect.nl. Meer informatie is te vinden op de website van SkinSelect.

Wil je weten wat Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin Select / Gezichtsbehandeling Zwolle

Bezoekers bekeken ook