SKsports

SKsports is een Personal trainer gelegen aan Popovstraat 9 in Zwolle.

Meer informatie over SKsports in Zwolle

SKsports is een personal training boutique in Zwolle waar je kunt trainen onder deskundige begeleiding. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden, zoals personal group training, personal training en online coaching. De trainingen worden gegeven in een high-end omgeving met professioneel materiaal en gediplomeerde coaches. Daarnaast bieden ze ook het "60-dagen Kickstart Programma" aan om jezelf naar een gezondere en sterkere versie van jezelf te helpen. Je kunt een gratis adviesgesprek plannen om meer informatie te krijgen.

Wil je weten wat SKsports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SKsports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SKsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar SKsports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SKsports

Bezoekers bekeken ook