SofrA

SofrA is een Turks restaurant gelegen aan Gasthuisplein 22 in Zwolle.

Meer informatie over SofrA in Zwolle

SofrA is een Turks grillrestaurant waar je kunt genieten van de Turkse keuken en gezellig kunt samenzijn met vrienden en familie. Ze hebben ook een app genaamd SofrApp waarmee je gemakkelijk je maaltijd kunt bestellen. Bestellen kan via de website, de app en telefonisch. Op dit moment zijn ze bezig met het toevoegen van nieuwe gerechten aan het menu, maar de vertrouwde grillspecialiteiten blijven natuurlijk ook beschikbaar. Alle gerechten worden geserveerd met pilav, salades, sauzen en brood. SofrA serveert alleen kalfs-, lams- en kippenvlees van 100% halal kwaliteit. Het restaurant is gevestigd op Gasthuisplein 22 in Zwolle en is telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 uur.

Wil je weten wat SofrA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SofrA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SofrA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SofrA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar SofrA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SofrA

Bezoekers bekeken ook