Sozing

Sozing is een Chinees restaurant gelegen aan Willemskade 9 in Zwolle.

Meer informatie over Sozing in Zwolle

Dit is een samenvatting in het Nederlands van de belangrijke feiten die in de tekst worden genoemd. Het Chinese Indische restaurant Sozing in Zwolle heeft een website waarop informatie te vinden is over het restaurant, afhalen, catering en openingstijden. Het restaurant is gesloten op dinsdagen en voor vragen of reserveringen kan er gemaild worden naar info@sozing.nl. Ze zijn op zoek naar medewerkers voor bediening en bezorging vanaf 16 jaar. Er is een maandmenu beschikbaar voor afhalen, met verschillende opties en prijzen. Het restaurant biedt ook catering aan voor feestjes en evenementen, zowel in het restaurant als op locatie. Er is een gevarieerde Chinese keuken en er zijn verschillende mogelijkheden om te bestellen of te reserveren, zoals een verrassingsmenu, a la card bestellen of een lopend buffet. Catering is mogelijk vanaf 15 personen en er zijn ook Chinese en Nederlandse hapjes beschikbaar. Reserveren is gewenst en de openingstijden zijn te vinden op de website van het restaurant.

Wil je weten wat Sozing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sozing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sozing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sozing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Sozing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sozing

Bezoekers bekeken ook