Specialiteiten Restaurant Ko Shing

Specialiteiten Restaurant Ko Shing is een Chinees restaurant gelegen aan Bachlaan 343 in Zwolle.

Meer informatie over Specialiteiten Restaurant Ko Shing in Zwolle

Ko Shing is een restaurant gelegen aan de Bachlaan 34 in Zwolle. Het restaurant is telefonisch bereikbaar op het nummer 038 453 0748 en per e-mail via Koshing343@gmail.com. Het KVK- of ondernemingsnummer is 05028328. Helaas bevat de tekst geen informatie over de openingstijden van het restaurant. Daarnaast wordt er vermeld dat je het restaurant kunt volgen op sociale media en dat je hen kunt liken.

Wil je weten wat Specialiteiten Restaurant Ko Shing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Specialiteiten Restaurant Ko Shing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Specialiteiten Restaurant Ko Shing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Specialiteiten Restaurant Ko Shing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Specialiteiten Restaurant Ko Shing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Specialiteiten Restaurant Ko Shing

Bezoekers bekeken ook