Spirit of Hair

Spirit of Hair is een Kapper gelegen aan Assendorperdijk 134 in Zwolle.

Meer informatie over Spirit of Hair in Zwolle

In deze tekst wordt de kapsalon Spirit of Hair geïntroduceerd, die wordt gerund door Chantal ten Wolde. De kapsalon bevindt zich in de bruisende wijk Assendorp in Zwolle en legt de nadruk op een persoonlijke verbinding met de klant. Chantal werkt alleen met hoogwaardige producten zoals Tigi en Goldwell en houdt haar kennis up-to-date door vakbladen te lezen en shows bij te wonen. Ze heeft jarenlange ervaring en kan deskundig advies geven over de juiste kapsel en kleur, evenals advies over haarverzorging en stylingproducten. De salon werkt op afspraak en de contactgegevens zijn te vinden in de tekst. Chantal is al 25 jaar professioneel hairstylist en heeft eerder een succesvolle kapsalon in Kampen gehad voordat ze Spirit of Hair naar Zwolle bracht.

Wil je weten wat Spirit of Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spirit of Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spirit of Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spirit of Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Spirit of Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spirit of Hair

Bezoekers bekeken ook