SportCity Zwolle

SportCity Zwolle is een Sportschool gelegen aan Ceintuurbaan 34a in Zwolle.

Meer informatie over SportCity Zwolle in Zwolle

SportCity Zwolle is een sportschool die open is tot 23:00 uur. Het maakt niet uit of je een sportief doel hebt, de gezelligheid van een groepsles zoekt of gewoon af en toe wil langskomen, het team staat altijd voor je klaar. De sportschool biedt gratis parkeren, is dichtbij het openbaar vervoer en heeft airconditioning en gratis douches. Daarnaast biedt SportCity verschillende groepslessen aan, zoals BodyShape, Pilates, BodyAttack, Circuit Training en Yin Yoga. De sportschool heeft ook cardio- en krachtapparatuur, personal trainers en virtual spinning. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties, waaronder City One en City Plus, waarmee je toegang hebt tot alle faciliteiten en groepslessen. SportCity heeft ook andere clubs in de buurt van Zwolle en in heel Nederland.

Wil je weten wat SportCity Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar SportCity Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity Zwolle

Bezoekers bekeken ook