Sportcity

Sportcity is een Sportschool gelegen aan Ceintuurbaan 34 in Zwolle.

Meer informatie over Sportcity in Zwolle

SportCity Zwolle is een sportschool die open is tot 23:00 uur. Het team van SportCity Zwolle staat altijd klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften. De sportschool biedt gratis parkeren, dichtbij OV, airconditioning en gratis douches. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 23:00 uur, op vrijdag van 07:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur en op zondag van 09:00 tot 16:00 uur. Daarnaast biedt SportCity Zwolle verschillende groepslessen aan, zoals BodyShape, Pilates, BodyAttack, Circuit Training en Online Yin Yoga. De sportschool heeft een breed aanbod aan cardio- en krachtapparatuur, personal trainers, virtual spinning en andere voorzieningen. Je kunt lid worden van SportCity Zwolle voor €24,99 per 4 weken. Daarnaast bieden ze ook een City Plus lidmaatschap aan waarbij je ook in andere clubs kunt sporten en 5 keer per maand iemand kunt meenemen. SportCity heeft ook andere clubs in de buurt van Zwolle, zoals in Kampen, Deventer, Apeldoorn Omnisport, Lelystad en Hengelo.

Wil je weten wat Sportcity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Sportcity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcity

Bezoekers bekeken ook