Sportpark de Marslanden

Sportpark de Marslanden is een Sportcomplex gelegen aan Hyacinthstraat 66 in Zwolle.

Meer informatie over Sportpark de Marslanden in Zwolle

Stichting Sportpark Marslanden heeft als doel om heel Zwolle in beweging te krijgen en te helpen. Ze bieden diverse sport- en beweegactiviteiten aan voor alle leeftijdsgroepen, van peuter tot senior. Dit kan variëren van reguliere sportactiviteiten tot maatwerk. Ze werken samen met tien sportverenigingen op het sportpark. Daarnaast vinden ze het belangrijk dat ook bedrijven en organisaties voldoende beweging krijgen, vooral in kantooromgevingen waar beweging vaak schaars is. Ze willen sport en beweging toegankelijk maken voor alle lagen van de samenleving, waaronder mensen in de bijstand, mensen in een sociaal isolement en mensen die de Nederlandse taal nog moeten leren. Stichting Sportpark Marslanden kan aan deze behoeften en hulpvragen voldoen.

Wil je weten wat Sportpark de Marslanden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark de Marslanden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark de Marslanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark de Marslanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Sportpark de Marslanden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark de Marslanden

Bezoekers bekeken ook