SportService Zwolle

SportService Zwolle is een Sportclub gelegen aan Stadionplein 23 in Zwolle.

Meer informatie over SportService Zwolle in Zwolle

Dit artikel gaat over verschillende sportactiviteiten en sportverenigingen in Zwolle. Er worden peutergymlessen aangeboden op verschillende locaties, waar peuters hun motoriek kunnen ontwikkelen en leren samenspelen. Daarnaast worden er ook activiteiten voor volwassenen aangeboden, zoals walking football en oldstars tennis, waarbij het sociale aspect ook belangrijk is. Sport en beweging worden aangemoedigd omdat het gezondheid, sociale contacten en zelfvertrouwen bevordert. Er is ook een nieuw platform genaamd Zwolle Sport, waar sportliefhebbers op de hoogte kunnen blijven van sportevenementen in Zwolle. Daarnaast worden er ook themabijeenkomsten en evenementen georganiseerd, zoals een Multisportdag voor mensen met een spierziekte. SportService Zwolle biedt ondersteuning en advies op het gebied van sport.

Wil je weten wat SportService Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportService Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportService Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportService Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar SportService Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportService Zwolle

Bezoekers bekeken ook