SportVen

SportVen is een Sportartikelenwinkel gelegen aan Dollard 149 in Zwolle.

Meer informatie over SportVen in Zwolle

SportVen biedt klanten de mogelijkheid om artikelen die niet aan hun verwachtingen voldoen, een tweede kans te geven. Deze artikelen zijn gecontroleerd en zijn in perfecte staat, maar zitten niet meer in de originele verpakking. Bij aanschaf van deze artikelen krijgt de klant een leuke korting. Er worden verschillende artikelen aangeboden, zoals badmintonrackets en sportkleding. De prijzen variëren, maar er zijn kortingen tot wel 50% beschikbaar. Klantenservice en extra informatie zijn ook beschikbaar op de website van SportVen.

Wil je weten wat SportVen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportVen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportVen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportVen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar SportVen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportVen

Bezoekers bekeken ook