Squash & Padel Centrum Zwolle

Squash & Padel Centrum Zwolle is een Squashbaan gelegen aan Boerendanserdijk 47 in Zwolle.

Meer informatie over Squash & Padel Centrum Zwolle in Zwolle

Squash & Padel Centrum Zwolle is het rackethart van de regio Zwolle met 10 squashbanen, waarvan één spectaculair Glass Court en 4 outdoor padelbanen. Het centrum biedt onderdak aan sporters van elk niveau, van recreatieve sporters tot ervaren competitiespelers, zowel individueel als in groepen. Ervaren trainers zorgen ervoor dat spelers optimaal kunnen genieten van het spel. Leden van het centrum genieten verschillende voordelen, zoals kortingen en meer mogelijkheden bij baan reservering. Daarnaast zijn er verschillende nieuwsberichten, zoals de start van jeugdtrainingen squash, de introductie van het herenteam en de introductie van nieuwe collega's. Het centrum is gevestigd aan de Boerendanserdijk 47 in Zwolle en is geopend van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur, met de mogelijkheid om 's middags of 's avonds open te zijn op verzoek van groepen.

Wil je weten wat Squash & Padel Centrum Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Squash & Padel Centrum Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Squash & Padel Centrum Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Squash & Padel Centrum Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Squash & Padel Centrum Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Squash & Padel Centrum Zwolle

Bezoekers bekeken ook