Stadscafé Blij

Stadscafé Blij is een Restaurant gelegen aan Grote Markt 13A in Zwolle.

Meer informatie over Stadscafé Blij in Zwolle

Stadscafé Blij is een multifunctionele horecagelegenheid in het centrum van Zwolle. Ze zijn zeven dagen per week geopend vanaf 11.00 uur en bieden ontbijt, lunch, diner en borrels aan. Daarnaast kunnen ze ook vergaderingen, bruiloften, dansfeestjes en bedrijfsfeesten organiseren. Het café heeft verschillende ruimtes met elk een eigen sfeer, zoals een serre met uitzicht op het historische stadshart van Zwolle en een Kornuitkamer voor vergaderingen of bedrijfsfeesten. Blij is ook een restaurant met kwalitatief goed eten voor een schappelijke prijs. Reserveren kan online of telefonisch en ze zijn te bereiken via contact@blijzwolle.nl.

Wil je weten wat Stadscafé Blij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadscafé Blij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadscafé Blij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadscafé Blij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Stadscafé Blij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadscafé Blij

Bezoekers bekeken ook