Start2Move

Start2Move is een Opleidingscentrum gelegen aan Hogeland 10 in Zwolle.

Meer informatie over Start2Move in Zwolle

Start2Move is de grootste opleider in Nederland op het gebied van sport, fitness, leefstijl en vitaliteit. Ze zijn al meer dan 16 jaar toonaangevend in het opleiden van professionals in deze branche. Meer dan 72.000 professionals hebben hun carrière met Start2Move in beweging gezet. Ze bieden verschillende erkende opleidingen aan, zoals Personal Trainer Pro, Leefstijlcoach Pro, Vitaliteitscoach, Fysieke Trainer Voetbal Pro, BGN Gewichtsconsulent en nog veel meer. Bij Start2Move geloven ze dat fitness- en leefstijlprofessionals met up-to-date kennis een positieve bijdrage kunnen leveren aan een gezonde en vitale samenleving. Ze bieden flexibele studiemogelijkheden, een slimme financiële keuze, altijd ondersteuning en altijd up-to-date kennis. Daarnaast hebben ze ook een vacaturebank, gratis proeflessen online, een community en een kennisbank met blogs.

Wil je weten wat Start2Move verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Start2Move of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Start2Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Start2Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Start2Move reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Start2Move

Bezoekers bekeken ook