Omgevingsvergunning voor flora- en fauna-activiteit project “D-003124 Gast NL Spoorbaanvak Zwolle-Wierden”, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

DeZwollegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning voor flora- en fauna-activiteit project “D-003124 Gast NL Spoorbaanvak Zwolle-Wierden”, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Minister voor Natuur en Stikstof heeft een Omgevingsvergunning gegeven aan ProRail B.V. De vergunning is voor een flora- en fauna-activiteit voor het project “D-003124 Gast NL Spoorbaanvak Zwolle-Wierden”. ProRail B.V. vroeg op 12 april 2024 een Omgevingsvergunning aan voor het project “D-003124 Gast NL Spoorbaanvak Zwolle-Wierden”. De Minister heeft besloten de vergunning af te geven. Houdt ProRail B.V. zich aan de voorwaarden van de vergunning? Dan mogen voortplantings- en rustplaatsen van de zandhagedis worden beschadigd of vernield. En mogen vaste voortplantings- en rustplaatsen van de levendbarende hagedis opzettelijk worden beschadigd of vernield U vindt het besluit en alle bijlagen via www.rvo.nl/buiten-werken > Welke besluiten zijn er genomen?. Bent u het niet eens het besluit? Als belanghebbende kunt u hier tot en met 30 juli 2024 tegen in bezwaar gaan. Ga naar www.rvo.nl/bezwaar om uw bezwaar digitaal te versturen. Kies voor eBezwaar. Wilt u liever schriftelijk bezwaar maken? Stuur uw bezwaarschrift dan naar: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland Afdeling Juridische Zaken Kenmerk: 2024041200215 Postbus 40219 8004 DE Zwolle Noem in uw bezwaar uw contactgegevens en de datum van de beslissing waartegen u bezwaar maakt. Alles over in bezwaar gaan leest u op www.rvo.nl/bezwaar-maken. Heeft u nog vragen? Kijk dan op www.rvo.nl/buiten-werken voor meer informatie. Chat met ons op www.rvo.nl/contact. Of bel ons op: 088 042 47 47 (lokaal tarief).

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleidVerkeer | Spoor, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2024.

Dit artikel verscheen op deZwollegids.nl op 09-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Zwolle, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deZwollegids.nl
Redactie deZwollegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Zwolle
  2. stcrt-2024-21764

Gerelateerde berichten